Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Dag 2

Hallo,

Vandaag zijn we rustig opgestaan rond 7:30 uur, om van uit ons appartement richting de stage plaatsen te gaan van alle leerlingen die mee zijn op Erasmus in Sevilla Spanje. De eerste stage plaats dat we zijn gaan bezoeken was de stage plaats van Robin, hij moet de komende 3 weken stage lopen in een grote sportcentrum, dat beetje buiten de stad zelf gelegen is.

Hierna zijn we naar Steff zijn stage plaats midden in de stad van Sevilla gegaan, waar hij in een werf moet elektriciteit leggen voor de komende 3 weken.

De voorlaatste stage plaats dat we zijn gaan bezoeken was de stage plaats van Semih, hij moet de komende 3 weken in een Universiteit van Sevilla werken, waar hij meer zal bij leren over domotica/PLC.

De laatste stage plaats is de stage plaats van mij zelf. Ik zelf moet stage lopen in het bedrijf: “AND & OR” . Hier zal ik de komende 3 weken aan bordenbouw doen en PLC programmeren.

Na alle stage plaatsen te bezocht hebben zijn we nog lekkere tapas gaan eten in putje centrum van Sevilla. Straks gaan we ook nog lekker iets drinken samen in het Hard Rock Café Sevilla.

Stage plaats Sportcentrum Sevilla Spanje

Stage plaats Universiteit Sevilla Spanje

Stage plaats “AND & OR” Sevilla Spanje

Tapas & Hard Rock Café

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close