Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Dag 16

Hallo,

Vandaag 29 maart 2019 ben begonnen aan mijn laatste werk dag van week 2 van mijn 3 weken stage. Deze dag ben weer fijn mee mogen gaan samen met mijn collega naar het werk die mij altijd mee neemt naar het werk.

Ben voor de pauze begonnen met verder bekabelen van de grote elektrische bord van een grote kast. Dit kan wel lang duren, omdat zo een bord wel veel tijd in beslag neemt voor het klaar is en uitgemeten, voor ze in gebruikt kunnen te laten nemen. Heb hier voor dit bord weer kabels mogen trekken en in de kabelgoten mogen leggen, dit heb ik gedaan tot aan de pauze en tijdens de pauze op vrijdag ga altijd met mijn collega’s mee om een lekkere Tortilla te eten in een restaurant beetje verder op. Na de middag heb zoals ge hier onder op de foto kunt zien een dikke kabel mogen trekken met veel kleine gekleurde kabels in die dient voor de connectie van buitenaf naar het bord toe. Dit heeft wel tot aan 3 uur geduurd, want om 3 uur op vrijdag beginnen we altijd met alles van in onze hal waar ik werk schoon te maken. Van de eigen werkplek waar heb gewerkt tot de machines die in de hal staan.

Nu deze avond gaan we nog lekker eten van iets wat de meiden in ons appartement voor de boys gaan koken, we zijn allemaal heel benieuwd na wat lekkers ze ons gaan voorschotelen.

Foto kleine gekleurde kabels

Foto’s eten

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close