Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Dag 6

Hallo,

Vandaag 19 maart 2019 ben weer vroeg opgestaan om richting mijn stage plaats te gaan. Ben op mijn stage plaats genaamd vandaag om 7.50 aangekomen.

Toen hier was aangekomen ben direct richting mijn werk plaats geweest waar moest werken om 8 uur s’ochtends. Ben genaamd deze ochtend begonnen met bedraden van een ander groten bordenbouw kast die nog verder bekabeld moest worden.

Hiervoor had ik kabels moeten knippen op lengten en ontmantelen, zodat daarna nog er kabel hulzen kon opzetten en deze in een klemmen strook kon doen. Dit alles had in de voormiddag gedaan en toen tegen 11 uur ben gaan eten. Want in Spanje eten ze altijd rond 11 uur en dat is dan hun middag waar ze hun middag maal in eten.

In de namiddag heb nog wat kabels ontmanteld en genummerd en toen was bijna 4 uur. Na mijn stage vandaag heb me direct gedoucht toen op het appartement aankwam en erna ben Semih en ik in de Burgerking gaan eten.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close