Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Dag 20

Hallo,

Vandaag 2 April 2019 ben vroeg uit mijn bed weer gekropen om richting mijn werk te gaan. Vandaag stond er mij op het bedrijf waar ik werk een heel andere werkplek te verwachten in een andere werk hal waar ze heel andere handelingen doen dan waar ik eerste de komende 2 weken had gewerkt.

Wat ik vandaag heb moeten doen hier op deze afdeling was, ze hebben mij aan werk gezet om tegen de beveiliging hekken kabelgoot te zetten waar 2 draden in moesten voor een drukknopen doos en de veiligheid component die op elke plaats aanwezig moest zijn. Dit heb ik tot aan de eerste pauze van 11 uur gedaan en toen na mijn pauze hebben ze mij een nieuw werkje gegeven.

Dit werkje was dat ik de 2 kabels in de kabelgoten moest leggen en de kabelgoot terug toe doen. Hierna heb ze mij de drukknoppen kastjes laten samen stellen en tegen de beveiliging hekken laten monteren. Dit werkje heeft wel tot op einde van de dag geduurd.

Na mijn werk ben me weer gezellig gaan douche en zijn we met Mnr. Biesmans iets gaan drinken eerst, want hij was pas gearriveerd nog niet zolang hier in Sevilla. Dus zijn we maar een lekkere cocktail gaan drinken in het Hard Rock Café hier in Sevilla. Erna zijn we door gewandeld naar een goede paella zaak waar ze paella voorschotelden, want ge weet dat als je in Spanje bent dat je dat zeker gegeten moet hebben.

Foto’ s Werk

Foto’s cocktails Hard Rock Café Sevilla

Foto paella

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close