Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Dag 4

Hallo,

Vandaag de 17 de maart 2019, zijn we vertrokken om 10 uur naar Cadiz. We zijn tegen 11 uur aangekomen in Cadiz zelf waar we de auto in een ondergrondse parking hebben geparkeerd.

Van daaruit zijn we langs de dijk van de zee gewandeld waar heel mooie uitzicht was van de zee zelf. Maar ook tuurlijk van het strand dat daar lag.

We zijn vanaf de dijk richting de kathedraal van Cadiz gewandeld, waar daar een groot feest nog aan de gang was genaamd Carnaval. Maar we kennen wel Carnaval zoals in België en Nederland wordt gevierd, maar hier wordt het heel anders gevierd. Hier gaan ze de straat op met hun kostuums die ze hebben gemaakt zelf. En gaan ze in groepen Spaanse liedjes zingen, waar dan een heel grote groep mensen rond gaat staan om te luisteren naar de liedjes die de groep zingt. Deze feest wordt in Spanje zelf een 3 weken gevierd.

Aan de kathedraal zelf waren er veel groepen die daar dan hun optredens deden. Er was op het plein van de kathedraal een heel grote ambiance bezig wel wat ook een fijne sfeer mee brengt dan. Op het plein zelf zijn we ook lekkere calamaris gaan eten met zen allen waar we dan ook nog een lekkere frissen drankje hebben bij gedronken voor tegen de warmte.

Na het lekkere eten zijn we vertrokken richting het strand waar we lekker hebben liggen zonnebaden en effen de zee in geweest zijn.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close