Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Dag 15

Hallo,

Vandaag de 28 Maart 2019, ben weer s’ochtends vroeg opgestaan om richting mijn collega haar thuis te wandelen die mij elke ochtend mee neemt richting het werk zoals vandaag weer.

Ben begonnen in de ochtend met het bekabelen verder met een groot elektrische bord met motorsturing componenten een stuk of wel 12 die een heel aantal motoren kunnen besturen. Deze heb ik moeten bekabelen voor dat deze connectie hebben met de plc en de rest waar deze naar toe worden aangesloten.

Dit werkje heeft wel tot aan de pauze van 11 uur geduurd zo goed als, na dit werkje heb nog grote dikke kabels moeten leggen van uit de motorsturing componenten die een voeding kabel moesten hebben. Toen tussen door ook nog collega’s geholpen met hun kast helemaal in orde te krijgen.

Toen terug tegen een uur of 5 in appartement aan kwam ben me weer gaan douche. Na mijn douche heb me helemaal klaar gemaakt voor s’avonds te gaan uiteten voor Thabea het Duitse meisje dat in het appartement ook verblijft en morgen weg gaat. Voor we gingen uit eten zijn we met een kleine groep nog eerst effen naar het monument Setas geweest niet zo ver van appartement.

Na dit monument bezocht te hebben zijn we toen weer lekker in een zaak op plein Alamedas de Hercules gaan eten. Met natuurlijke na mijn lekker stuk vlees wat daar weer had genomen een lekker dessert er ook weer bij zoals u hier onder ziet op de foto.

Foto’s monument Setas Sevilla

Foto van Lekkere dessert

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close