Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Dag 18

Hallo,

Vandaag 31 Maart 2019 heeft iedereen weer goed lang kunnen uitrusten in zijn bed. Tegen half 1 in de middag waren we allemaal wakker en gingen we ons klaar maken om weg te gaan naar de KFC en voor een mooie wandeling te maken.

We hebben de taxi richting de KFC moeten nemen omdat er geen bus reed deze dag richting de KFC, dus hebben we maar dan de taxi genomen die we via de app MY Taxi hadden bestelt en gereserveerd. Deze rit heeft een kwartier richting de KFC geduurd, we hebben hier lekker kippen nuggets samen ge eten en ook frietjes er bij natuurlijk.

Hierna zijn we gaan wandelen in de buurt van de KFC deze wandeling was kei tof, want we waren uit niks op een zigeunerwijk uitgekomen dat we niet hadden verwacht, was effen schrikken om dit te zien. Op deze plaats zijn we niet lang blijven stilstaan omdat je toch niet altijd kunt vertrouwen en weten wat die mensen willen doen naar jou toe of dat zij denken dat wij een bedreiging voor hun zijn misschien. Maar was wel mooi en leuk om zo iets in real life te kunnen zien.

Paar minuten verder begon het terug te regenen, want was zo al de hele dag aan regenen en dan weer niet. Dus hadden we met de hele groep besloten om een taxi terug richting ons appartement te nemen. Want we hadden allemaal geen paraplu of jas bij anders waren nog mooi verder gaan wandelen.

Foto KFC


Foto zigeunerwijk

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close