Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Dag 5

Hallo,

Vandaag op 18 maart 2019 is iedereen s’ morgens vertrokken richting zijn stage plaats voor hun eerste werk dag daar te gaan doen. Ben zelf om 6 uur in de ochtend opgestaan voor op gemak te kunnen ontbijten en me klaar te maken om richting de afgesproken plaats te gaan waar mijn leerkracht mij ging oppikken voor mij naar mijn stage plaats te brengen met de auto.

Deze rit heeft een 20 min geduurd naar mijn stage plaats, ben rond 7 uur vertrokken met de auto op de afgesproken plaats en om half 8 aangekomen aan mijn stage plaats.

In begin van de ochtend op mijn stage plaats ben met de persoon die mij begeleid rondgeleid geweest op mijn stage plaats naar de plaats waar moest gaan werken, maar voor dit gebeurde is er eerste een meeting gehouden in de ochtend wat elke ochtend wordt gedaan in ” And & Or “.

Toen hierna op mijn werkplek stond hebben ze mij eerst mijn collega’s voorgesteld en erna mij direct aan werk gezet. Ben begonnen met een bord van bordenbouw die moest bekabelen, maar hier moest een collega bij helpen hij zij dat ik kabels moest ontmantelen en er krimkous moest rond doen dit heb gedaan tot middag en na de middag heb nog hier nog verder aan gedaan tot 4 uur.

Toen terug op appartement ben aangekomen waar we verblijven, heb me omgekleed en ben met de rest een lekker kebab gaan eten in centrum of Sevilla.

Daarna zijn we nog gezellig met meneer na een mooi dakterras geweest waar we een mooie uitzicht hadden over een groot deel van Sevilla stad en de grote kathedraal die hier in midden van centrum ligt. We hebben allemaal wat lekkers gedronken zoals een lekker sex on the Beach cocktail.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close