Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Dag 17

Hallo,

Vandaag 30 Maart 2019 ben om 11 uur opgestaan op mijn gemak om rustig een ontbijtje te eten en goed wakker te kunnen worden om de dag door te brengen.

Ben rond 15 uur richting gaan eten samen met Semih en 2 meisjes van het appartement in een kleine zaak niet zo ver verwijderd van het bus station. Daar heb ik een lekker slaatje gegeten met een sinaasappelsap drankje en achteraf nog als dessert een lekker chocolade koek.

Na dit zijn we met zen allen vertrokken richting de grote gras plaats waar veel jongeren elke dag samen komen voor te chillen met hun vrienden of partner, daar zijn we Robin en Stef gaan oppikken, want zij waren nog in de middag naar het aquarium geweest in Sevilla en food truck festival. Vanuit de gras plaats zijn we met zen allen richting de Stad Triana geweest aan de overkant van de rivier.

Daar hebben we met zijn allen de kleine winkel straat effen gedaan en rond gewandeld en na dat wat de winkelstraat hadden gedaan zijn we nog effen ergens iets gaan drinken in een bar. Na dat we in de bar iets goed gedronken hadden zijn we richting een restaurant gegaan om een lekker stuk vlees te eten.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close