Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Dag 14

Hallo,

Vandaag de 27 maart 2019 ben weer op om 8 uur s’ochtends begonnen met werken op het bedrijf waar stage doe genaamd “And & Or”.

Begonnen met bekabelen van een kast die uit 2 delen bestaat maar toch met elkaar gekoppeld wordt. In deze 2 delen heb ik alles moeten bekabelen van de motorsturing component tot aan de klemmen waar deze naar toe moesten gaan. Maar ook van de noodstop naar de klemmen.

Dit heb zoal door heel de dag gedaan wat wel een heel deels tijd had ingenomen. S’avonds toen thuis op appartement was aangekomen ben me direct gaan douche en zijn Semih en ik gaan eten bij een kebab zaak waar we lekkere kebab gegeten hebben. Na dit zijn we nog een paar winkels gaan bekijken in de winkelstraat en toen terug gewandeld richting het appartement.

Een uur later hebben Semih en ik nog samen door de stad een 4 km gelopen zodat we toch nog goed sportief bezig blijven nu dat we niet op onze eigen thuisbasis zijn waar we onze sporten uitoefenen alle bij.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close