Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Dag 21

Hallo,

Vandaag 3 April 2019, ben voor mijn 2 de dag begonnen op mijn nieuwe werkplaats op mijn stage plaats in de nieuwe werkhal.

Heb vandaag om te beginnen de kabels die de vorige dag in de kabelgoot gelegd had, moeten ontmantelen en aansluiten op de drukknoppen kastjes die had opgehangen de dag ervoor, dit moest ik aansluiten aan de hand van het schema dat ze mij hadden laten zien en afgedrukt hadden gegeven.

Dit was tot aan de pauze van 11 uur mijn werkje om te doen, na de pauze had ik direct een nieuwe werkje gekregen, genaamd ik moest sensoren plaatsen op de plaats waar die moesten staan, monteren eigenlijk zal ik zo maar zeggen. Dit werkje heeft wel effen geduurd want moest ook de reflectoren van de sensoren monteren gelijkertijd. Na dit werkje hebben ze mij nog andere sensoren laten plaatsen op de machine zelf.

Heb ook nog toen terug thuis was samen met Steff het dak terras van ons appartement betreed. hier hebben we een paar mooie foto’s van het mooie uitzicht van daar uit gemaakt nog.

Foto’s werk

Foto dak terras

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close