Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Dag 22

Hallo,

Vandaag 4 April 2019 ben weer leuk vroeg moeten opstaan voor te gaan werken. Dit was mijn voorlaatste stage werk dag in Sevilla. Ben begonnen met verder werken op mijn nieuwe afdeling waar nu al 2 dagen was aan werken.

Deze dag ben begonnen met plaatsen van veiligheid componenten voor de deuren van de omheining die rond de machine stond waar al nu 2 dagen aan bezig was samen met mijn collega’s. Deze componenten waren van het merk Sick, dit is een heel bekent merk in beveiligen van de veiligheid voor de mens die bij de machine te werk wordt gesteld of aan werken is.

Dit heb tot aan de pauze van 11 uur gedaan, na de pauze ben moeten beginnen aan bekabelen van de sensoren en bij plaatsen er van. zoals u hieronder op de foto kan zien ziet u een verdeelbord van waar de sensoren worden op aangesloten zodat deze achter af allemaal via een dikke kabel naar de kast kan gaan en dan in de kast aangesloten kan worden op klemmen. Heb de sensoren ook via een schema moeten aansluiten, zodat er niks verkeerd kan aangesloten worden en er geen vergissingen kunnen opgelopen worden.

Na mijn werk zijn we met zen allen gaan eten in een kleine eet zaak, waar we allemaal lekker macaroni hadden gegeten met een frisdrankje erbij.

Foto’s Sick componenten

Foto’s sensoren en verdeelbord

Foto Macaroni

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close