Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Dag 3

Hallo,

Vandaag de 16 de Maart 2019 zijn we s’morgens vroeg opgestaan rond 8 uur om ons klaar te maken voor naar Gibraltar te gaan.

We zijn met de auto hier na toe vertrokken, deze rit heeft een 2 uur geduurd. Toen we zijn aangekomen aan de parking waar we de auto moesten parkeren, zijn we voor we Gibraltar binnen konden eerst door de Duane moeten gaan. Hier na zijn we richting de stad gewandeld, maar als je richting de stad moet wandelen of de bus nemen dan wandel of rij je over de landing en opstijg terrein van Gibraltar airport.

Toen we in stad waren aangekomen zijn we door de winkel straat van Gibraltar gewandeld voor naar de Kabellift te gaan, deze kabellift bracht ons richting de top van de berg van Gibraltar.

Op de aankomst boven aan de berg van Gibraltar zijn we direct apen tegen gekomen die daar leven. Deze apen kunnen wel is mensen hun rugzak open maken of eten uit je hand pikken als je niet goed oplet. Boven aan de berg heb je ook een heel mooi overzicht van Gibraltar zelf, maar als het ook heel mooi helder weer is kan je in de verten ook nog Marokko zien liggen.

Na een fijne wandeling op de berg van Gibraltar zijn we terug richting de winkelstraat gegaan om daar effen beetje rond te kijken in de winkels zelf waar ze “tax free” alles hebben.

Gibraltar

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close