Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Dag 19

Hallo,

Vandaag 1 April 2019 ben terug gaan werken voor de eerste keer in de laatste stage week van mijn stage hier in Sevilla.

Ben weer om 8 uur begonnen met werken op mijn werk plek waar de komende 2 weken ook had gewerkt bij mijn collega’s van die afdeling, ben hier met een mooie ochtend weer gestart met een collega te helpen met zijn bord verder af te werken. Heb hier aan voeding kabels moeten maken voor 2 motor sturing componenten. Na dit werkje ben direct terug aan een ander werkje gezet geweest, dat werkje was dat ik connectie kabels moest maken die van de klemmen naar de plc gaan. Deze kabels heb moeten ontmantelen en via een kleur code moeten nummeren, zodat het op een juiste volgorde genummerd wordt. Zoals je hier onder op de foto’s ziet heb er ook witte aderhulzen op de kabeltjes moeten zetten aan een kant van de connectie kabel. Dit heeft wel tot 4 uur in de namiddag geduurd, maar tussen door kreeg nog te horen van mijn mentor dat morgen naar een andere gedeelde van het bedrijf mag gaan waar ze ook bezig zijn met de kasten die gemaakt zijn worden gekoppeld aan de machines en de robots.

Ga mijn collega’s missen van de afdeling waar nu wel een 2 weken heb moeten staan, maar sta ook heel open en klaar voor morgen naar mijn nieuwe avontuur te gaan.

Foto’s van werk vandaag

Foto van mijn collega team

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close