Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Dag 23

Hallo,

Vandaag de 5 April 2019 was mijn laatste werk dag op mijn stage bedrijf “And & OR “. Ben vandaag als uitzondering om 7 uur s’morgens begonnen met werken. Want iedereen van bedrijf begon vandaag om 7 uur met werken dus ging ik ook gelijk met de rest van mijn collega’s beginnen om deze tijd.

Ben moeten beginnen met het boren van gaten voor een ijzeren kabelgoot die onder de rollende banden moesten komen zoals u deels ziet op de foto. Dit werkje heeft wel tot aan de pauze geduurd want moest niet gewoon 2 gaten boren, maar een heel aantal. Na mijn eet pauze ben begonnen met het plaatsen van de kabelgoten die onder de rollende banden moesten komen. Dit werkje heeft wel effen geduurd, omdat je niet direct overal te goei aankunt en dan soms wel beetje moest tussen door wringen. Mijn volgende werk wat had gekregen was het aansluiten van de pneumatische cilinders. Deze diende om het klemmen van het voorwerp op de roller banden.

Vandaag ook leuk om 2 uur mogen stoppen met werken en van alle collega’s afscheid genomen door er samen een stuk ijstaart mee te eten in de lunch ruimte. Toen iedereen zijn lekkere stuk ijstaart op was moesten de collega’s terug gaan werken in hun werkhal en ik mocht naar thuis gaan, maar Meneer Biesmans had nog iets mooi geregeld voor te gaan doen na mijn werk en dat van de andere 3 boys die ook mee met mij in Sevilla zaten om stage te doen. Meneer is mij om 2 uur van mijn werk komen halen en de rest op een afgesproken plaats gaan oppikken in de stad. Van de afgesproken plaats zijn we met de auto richting Malaga gereden. Deze rit duurde 2u.30 minuten om naar een mooie ander stad en strand te kunnen gaan.

Toen we aan waren gekomen in Malaga zijn we naar Castillo De Gibralfaro gereden boven op een berg, van daar uit hadden we en heel mooi zicht op heel Malaga stad en de zee van Malaga. Na dat we de Castillo De Gibralfaro bezocht hadden zijn we te voet naar beneden gegaan om naar de zee te gaan van Malaga, hier hebben we op het strand een klein drankje gedronken op een restaurant dat op het strand stond. Na het lekkere drankje zijn we door gewandeld naar de boten haven van Malaga waar veel boten en winkels gelegen waren en natuurlijk ook het Hard Rock Café van Malaga. We zijn effen binnen geweest en gekeken hoe mooi was in Hard Rock Café van Malaga, hierna door gewandeld naar een zaak waar we goed konden eten, zoals u hier onder op de foto ziet had ik een goed stuk vlees met frieten en pepers gegeten. Dit eten was een heel goed en mooi gedresseerd, we hebben van daar uit door gewandeld naar de stad om te kijken hoe daar wat uitzag in de winkel straten. Na dat we een heel mooie en leuke winkelstraat van Malaga gedaan hebben zijn we door gegaan terug richting waar de auto stond, maar was terwijl donker aan worden in de stad en overal dus hadden toen we terug naar de auto die boven stond een heel mooi uitzicht over de belichte Malaga stad.

Foto Boren onder roller banden

Foto pneumatische cilinder

Foto’s Malaga spain

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close