Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Dag 12

Hallo,

Vandaag de 25 maart 2019 ben terug vroeg moeten opstaan om te gaan werken op mijn stage bedrijf. Ben om iets voor 8 aangekomen op mijn stage plaats toen en ben om 8 uur direct begonnen in de ochtend met verder werken aan een ander bord dat in een kleine kast geplaatst moest worden.

Hier heb kabels in de kabelgoten moeten leggen, de kabels gingen van bijvoorbeeld een klemmen reel naar een motor regelaar. Zo dit heb tot aan de middag gedaan en erna heb ook nog tussen door een collega van mij geholpen met zijn kast klaar te krijgen die af moest zijn tegen vandaag.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close