Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Dag 24

Hallo,

We zijn vandaag 6 April 2019 laatste dag in Sevilla stad zelf, dit was wel effen schrikken dat zo snel was kunnen gaan deze 3 weken in Sevilla. We zijn allemaal tegen 11 uur opgestaan om ons klaar te maken en de kamers op te ruimen voor naar de afgesproken plaats te gaan waar meneer ons komt ophalen. We hebben ook afscheid genomen van de andere meisjes die ook in het appartement verbleven en er vandaag uit moesten.

Toen erna hebben we ons begeven richting Alamedas De Hercules waar meneer ons komt oppikken. Na dit zijn we met meneer door gereden eerst naar de KFC voor nog iets lekkers vettig te eten voor we door gingen rijden naar de Vlieghaven van Sevilla. Op de vlieghaven van Sevilla hebben we eerst de gehuurde auto van meneer afgezet op de parkeer plaats en hierna door gegaan met onze bagage richting het locket waar we ons moesten aanmelden en onze bagage moesten afgeven dat op vliegtuig ging. We hebben een 2 uur moeten wachten ongeveer op de vlieghaven en toen erna konden we met zijn allen op de vlieger richting Brussel airport.

Foto KFC en vlieghaven Sevilla

BYE BYE SEVILLA 2019

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close