Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Dag 8

Hallo,

Vandaag 21 maart 2019 ben heel vroeg moeten opstaan, omdat richting de andere kant van de stad moest voor daar bij een collega haar thuis te zijn die mij mee nam naar het werk, maar toen op de locatie was aangekomen waar dacht dat ik moest zijn. Was ik heel verkeerd gewandeld want ik was op de verkeerde straat en toen stuurde mijn collega van waar ik was omdat ze mij niet in de straat van waar ze woont was dus, had mijn collega mij gelukkig op een plaats een beetje verder op opgepikt met de auto.

Toen op werk was aangekomen ben direct begonnen met werken, heb verder gedaan aan een bord van een kast dat bekabeld moest worden. Heb kabels op lengte gemaakt en deze gestript en dan er isolatie over gedaan genaamd ” krimkous” dit heb voor een paar kabels moeten doen. Hierna heb ook nog alles genummerd op de kabels.

In de namiddag heb nog ook een paar ethernet kabels moeten maken voor dat zelfde bord dat bekabeld al deels was.

S’avonds heeft iedereen van de jongens gekookt voor de meisjes die in het appartement ook verblijven en ze vonden het heel leuk dat we dat gingen doen voor hun. Dus hadden Stef en Semih gedacht aan pesto met pasta te maken. Dit was heel lekker, want iedereen heeft er goed van genoten.

Ethernet kniptang

Groepsfoto koken op appartement

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close